Marita sin Snickers Kake
3 eggehviter
3dl sukker
Dette piskes helt hvitt og stivt.
Så tar man:
200g Peanøtter
Ca 20 Ritz kjeks
Dette knuses i pose. Alt skal
være helt knust før man blander det med eggehviten. Bland det godt sammen og
legg røren på en firkantet form. IKKE smør det ut for tynt. Stekes i ovnen på
175grader i ca 10-12 min avhenger av ovnen. (Følg godt med) Den avkjøles litt
før man skal bruke den..
Så lager man resten:
100g kokesjokolade, og ca 60g
smør smeltes og avkjøles.
Så pisker man:
3 eggeplommer
3sp sukker.
Piskes godt sammen og blandes med
den avkjølte kokesjokoladen (husk og spar litt smeltet kokesjokolade til slutt,
da man kan bruke det som pynt på kaka)
Pisk en hel pakke med kremfløteJ
Så lage selve kaka:
Man tar peanøttbunnen og deler i
to, den ene delen former man enten som en runding eller bare bruk en
firkant(kaka er lettest å forme som en firkant )Dette er litt kliss, men man skal pynte kaka
godt så det sees ikke om den blir litt skjev. Så legger man et lag med
sjokoladekremen man pisket, så vanlig kremfløte. Til slutt tar man den siste
delen av bunnen å legger på toppen, så smører man kremfløte over hele kaken.
Kokesjokoladen som ble spart kan varmes litt forsiktig og dekoreres på toppen
av kakenJ
Pynt gjerne med andre ting ogsåJ
Så fristende denne så ut Marita. Må jeg sannelig prøve.
SvarSlettLiker å følge deg. :)
Tone
Ja den er veldig god, men mektig:) alltid stor suksess med den i selskaper her:)
SvarSlettMarita
Nam nam!!! Dette må være noe for Fiskeren som er så gla snickers! hehe
SvarSlettja den er fantastisk god:) du får diske oppp med ei kake da til han:)
SvarSlett